Pisilj a bilibe! Pisilj a bilibe! A bilibeeeeeee!

Hogyan pisilj, Huszonnégy

Tartalom

  Gondoljunk bele a számokba.

  hogyan pisilj az emberi kerekférgek nem hermafroditák

  Minden pisilés után lehúzzuk a WC-t. Míg a szilárd ürüléknek tetemes mennyiségű vízre van szüksége, hogy lejusson, a vizeletnek egy kevéske is elég lenne. Bár vannak olyan WC-k, ahol lehet szabályozni az öblítővíz mennyiségét, a legtöbbjükön nincs ilyen lehetőség, ami elképesztő vízpazarláshoz vezet.

  hogyan pisilj ecetes pinworms

  Egy átlagos WC-lehúzás 6 liter vizet használ fel, és egy átlagos felnőtt naponta 7 alkalommal vizel. Ez azt jelenti, hogy minden nap 42 liter vizet használunk el a vizelet leöblítésére. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos ember évente Magyarország lakossága még a népességcsökkenéssel együtt is nagyjából 10 millió, ami azt jelenti, hogy évente mintegy ,3 milliárd liter vizet használunk hogyan pisilj a vizelet leöblítésére.

  hogyan pisilj szemölcsök a nyelvben

  Összehasonlításként ez kb. Ha azonban naponta átlagosan csak hatszor, nem hétszer öblítenénk, országosan közel 22 milliárd liter vizet tudnánk megspórolni. Részben az ember okozta klímaváltozásnak, részben pedig a nem hatékony vízgazdálkodásnak köszönhetően egyre csökken a Föld vízkészlete.

  hogyan pisilj duador pasztell

  Úgyhogy tegyél a bolygónak egy hatalmas szívességet: pisilj mindig a zuhany alatt!