Orális papilloma kezelése

Orális papilloma. HPV-fertőzés tünetei és kezelése - Orális papilloma képek

Tartalom

  Jelenleg még csak a lányokat oltják be a HPV-vakcinával. A Brit Fogegészségügyi Alapítvány és a rákkutatók közösen hívják fel a figyelmet a HPV-oltás szükségességére, miután megállapították, hogy a HPV-fertőzés és szájüregi daganat összefüggésben áll egymással, különösen azon fiatal férfiak esetében, akik orális szex során fertőződnek meg a vírussal.

  lamblia tünetei a paraziták elpusztításának eszköze az emberi testben

  Hirdetés Dr. Nigel Carter, az alapítvány elnöke azt mondta, az Egyesült Királyságban évente ember kap szájrákot, mely minden ötödik órában megöl egy személyt. Szakmai tanulmányok szerint a HPV válhat a szájrák leggyakoribb okává, ezért szükséges megelőzni a bajt, amíg még lehet.

  talpi szemölcs növényekből származó izoprinosin hogyan lehet megszabadulni a kis parazitáktól

  Az Egyesült Királyság kormánya úgy vélekedik, hogy mivel a szájüregi daganat sokkal több embert orális papilloma, mint a méhnyakrákezért nagyon fontos, hogy ne csak a lányok, hanem a fiúk is megkapják a HPV injekciót.

  Professzor Margaret Stanley, a Cambridge-i Egyetem kutatója elmondta, a HPV vírus nemcsak a nők esetében okoz rákot, hanem a férfiaknál is, s hozzátette, a szájüregi daganatot és a végbélrákot nagyon nehéz kezelni.

  WEBBeteg - B.

  rögtönzött eszközökkel távolítsa el a férgeket condyloma kiújulása