Tartalomjegyzék

Ótvar angolul

Editorok figyelmébe A frissen szerkesztett bejegyzések az editorok várólistáira kerülnek. A szerkesztőkön és a szerzőn kívül más nem láthatja őket addig, amíg nem gyűjtöttek be legalább négy editori szavazatot nincs jelentősége, hogy az értékelés "oké" vagy "gáz", a lényeg, hogy négy szerkesztő értékelje a bejegyzést.

Minden évben sok gyermek kap ótvart. Mi az ótvar? Az ótvar bőrfertőzés, amit baktériumok okoznak.

A szaga fertőző ótvar angolul - vadhibiscus. Az ótvar hólyagokat és sebeket okoz a gyermek testén.

ótvar angolul

A hólyagok vörösek és sárgás folyadékot tartalmaznak. A hólyagok kifakadnak és száraz vastag sárga réteget alkotnak.

  1. Ajánlom Mert különben bizonnyal más elnevezést fesztivál?
  2. Ótvar angolul.

Veszélyes lehet az ótvar? Ha nem kezelik a baktériumok a bőrön átjutva megtámadhatják a szívet és a vesét.

Mi az ótvar? Az ótvar bőrfertőzés, amit baktériumok okoznak. Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? Az ótvar hólyagokat és sebeket okoz a gyermek testén.

Ez ótvar angolul veszélyes, ezért a gyermeket gyógyszerekkel kezelni kell, ótvar angolul hamar csak lehet. Mit lehet tenni, hogy segítsünk - El kell menni az orvoshoz, aki antibiotikumokat, vagy speciális szappant fog felírni.

ótvar angolul

Áztatással könnyebben lejönnek. Az eltávolításuk megakadályozza a további fertőzéseket. Ez különösen fontos, ha a gyermek vakaródzik, mert más baktériumokat vihet be a már meglévő sebekbe.

magyar-angol fordítás erre a szóra: ótvar

A baktériumok ezekről a tárgyakról ugyanis megfertőzhetnek más embereket. Fontos tudni, hogy a gyermek terjesztheti a kórokozókat, ha a sebek nincsenek letakarva, nincsenek begyógyulva, vagy ha nem szedi rendesen a gyógyszereket.

ótvar angolul

Ha úgy gondoljuk, hogy a gyermeknek ótvar problémája lehet, keressük fel a gyermek kezelőorvosát.