Agaricus Blazei mandulagomba kapszula, mg, 90 db | Biosziget

Agaricus gomba

Tartalom

  A fő hatóanyagának számító poliszacharidokról kiderült, immunmodulátor szemölcsök ellen az immunrendszer aktiválásán keresztül rákellenes hatást fejtenek ki.

  Az 5 ml-es gombakivonat: db gomba porkapszulának felel meg.

  Javítják a rákbetegségben szenvedők életminőségét, erősítik az immunrendszerüket és csökkentik a kemoterápiájuk mellékhatásait. Az Agaricus.

  A Mandulagomba poliszacharid kivonatával végzett klinikai vizsgálatok jelentős mértékű javulást mutattak számos rákos elfajulásnál: tüdőrák, méhnyak- petefészek- és a méhnyálkahártya rák, prosztatarák, hashártya rák és a szarkóma esetén. A kemo- és sugárterápiát kiegészítő gombakivonat hatására a páciensek gyorsabban reagáltak a kezelésre és kevesebb mellékhatásról számoltak be.

  króm vírus

  Immunhiányos egerekben megfigyelték, hogy a Mandula gombakivonat adagolása mellett a tumor mérete is csökkent és az egyed súlyvesztésének mértéke is lelassult. Megállapították, hogy az A. Két kínai vizsgálat megerősítette, hogy az Agaricus blazei Murill gombatest kivonatának forró vizes tea változata javítja a kemoterápiás kezelésben részesülő akut limfoid leukémiás betegek vérképzőrendszeri paramétereit és életkilátásait.

  mexikói tudós hpv-gyógyítása

  Egyéb pozitív agaricus gomba eredmények születtek emlőrákos páciensek esetében is, amelyet a Mandulagomba a konjugált linolsav tartalmával hoztak összefüggésbe, amely in-vitro testen kívüli vizsgálatok alapján aromatáz-gátló hatást mutatott egyes kemoterápiás készítmények is ezen hatáson alapszanak.

  A nőgyógyászati rákban szenvedőknél a mandulagombával kezelt betegeknél a természetes ölősejtek rákellenes aktivitása lényegesen fokozódott, valamint csökkent a kemoterápiás szerek mellékhatásai, pl.

  papilloma vírus 16

  Számos tanulmány megerősítette már, hogy a jobb életminőség és általános agaricus gomba elősegíti a rákbetegek túlélési esélyét. Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A cikkben szereplő megállapítások nem vonatkoztathatóak a honlapon található termékeinkre.

  helmintikus klinikai vizsgálatok